&zo
Leave a comment

MIJN NIEUWE VERSLAVING

be77f-img_4071

Lap, het is weer zo ver. Een nieuwe verslaving kondigt zich aan. Dat ik fan ben van gereduceerde prijzen had ik al eens vermeld. Dat de kringloop nu mijn nieuwe biotoop is, zal dus niemand verbazen. Het is sterker dan mezelf. Gewoon het gedacht een koopje gedaan te hebben, ondanks de totaal overbodigheid ervan, zet me aan tot consumeren. Als er een kringloopdrang komt opzetten , doe ik er alles aan deze te negeren.. Als ik zoonlief van de crèche ga halen lukt het me zo goed als nooit dit zonder omweg te doen. Vanaf het moment dat ik de gaspedaal induw gaat constant dezelfde zin door mijn hoofd: ‘gewoon Vic halen, gewoon Vic halen, gewoon Vic halen’. Zonder het goed en wel te beseffen sta ik dan toch plots tussen het gebloemde porselein te snuisteren. De zin nog steeds herhaaldelijk in mijn hoofd. Zoals ik al zei, sterker dan mezelf. Hoe zeer ik mezelf ook verzet, mijn lichaam baant zich altijd een weg naar mijn nieuwe verslaving…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>