citytrip, tripjes
Leave a comment

KOPENHAGEN BUCKETLIST

dc5ca-kobenhavn

Mijn blog voorzien van wat nieuw voedsel is er de laatste tijd niet van gekomen. Zit in mijn dertiger/midlife-jaren. Twijfel en angst alom. Ik word echt gek van mezelf en de foodkriebels uiten zich enkel in het verorberen/ongegeneerd binnenproppen van (afhaal)eten. Soms zou ik het roer helemaal willen omgooien. In alles. Een nieuw, fris begin. De gewoontes des levens houden me bij het veilige schip waar ik al een poos mee vaar. Binnenin bruist het bij mij van de energie en nieuwe uitdagingen, maar hoe ouder ik word, hoe minder ik durf te ondernemen.
Ik ben dol op mijn soepjes maken! Ik doe niets liever dan om 6u s ochtends mijn fiets op te springen en voor de levende stad ontwaakt mijn groentjes te transformeren tot een lekkere soepmaaltijd. Kilo’s browniedeeg mixen en mijn winkeltje ontvangstklaar maken, alles vind ik even leuk. Doch blijft er dat gevoel dat er meer in me zit dan enkel de onhandige, klunzige soepmarie. Och, we zien wel. Ondertussen tast ik alles een beetje af en probeer ik de werkdruk wat te verlagen. Ook de dingen die ik al lang wil doen maar wegens tijdgebrek nooit aan bod komen, krijgen vanaf nu voorrang. Ik maak een bucketlist. Mezelf wentelen in mijn negativiteit staat daar alvast niet meer op. Nummer 1 op de lijst is een tripje naar Scandinavië . Op naar Kopenhagen dus!
Ik geniet met volle teugen, word verliefd op alles en geniet vooral van het heerlijk pure eten. Plots heb ik het gevoel dat ik in het verkeerde land ben geboren. Hier is het waar ik thuis hoor! En nee, niet alleen omdat de mannelijke bevolking onweerstaanbaar knap is. Alles voelt gewoon juist. Enkel mijn portefeuille heeft wat moeite met volgen. Ik breng dus (voorlopig) de scandinavische levenswijze gewoon naar hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>