resto, tripjes
Leave a comment

IN DE WULF

4e192-img_3883

In de Wulf te Dranouter staat al jaren op mijn verlanglijst. Mits enkel zaterdagavond of zondag meestal vrij staat in de agenda, kiezen we voor een zondaglunch. Liefst combineren we onze culinaire uitstapjes met een overnachting. Hier is het erg moeilijk een diner en logement samen te bemachtigen , dus nemen we genoegen met enkel het foodgedeelte. Jj offert zichzelf op als zijnde bob. Ik pruttel bij deze niet tegen en kan zo dubbel en dik genieten van spijs en drank. In de wulf heeft een hoog Noma-gehalte en alles is gewoon uitmuntend en puur van smaak. Dat we een volledige zondag hieraan spenderen is het dubbel en dik waard. We zitten in totaal 5u in de auto. Zo lange autoritten worden bij mij altijd opgevuld met hersenspinsels. Moest ik terug gaan in de tijd zou ik samen met mijn zussen woordspelletjes spelen of raden welke persoon mijn zussen in gedachten hebben op dat moment door middel van ja/nee-vragen, of kietelen op elkaars arm. Nu vul ik de tijd met kijken naar auto’s op de weg, het type mensen erin en het gissen naar hun levenswijze en persoonlijkheid. Ik voel me plots heel erg klein in de grote massa weggebruikers. Ik blik terug op mijn eigen leven tot op heden. De bijpassende wijnen bij het (20) gangen menu maken me duidelijk weemoedig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>